PookPook

workshops

Programma workshops en cursussen winter en voorjaar, v.a. 1 januari 2020

Tip: er zijn kadobonnen te verkrijgen voor workshop/cursus/ bedrag naar keuze

Alle workshops en cursussen kunnen ook als onderdeel van een educatief programma PO-VO-MBO worden gegeven, en worden voldaan met Cultuurkaart-budget.

 

kosten:
€ 65,00 incl. (vegan) leer naar keuze voor tas en draagband, basisfournituren en overige materialen + koffie/thee en friandises.

De workshop duurt 3 uur: max. 5 deelnemers per workshop

mei 27, 2019

Je hebt vast nog kledingstukken van leer bewaard die je niet meer draagt, of een oude leren bank of stoel die 'op' is...
Neem mee naar de 'Oud leer kringloop-workshop'!

kosten:
€ 39,00 incl. gebruik van de aanwezige basispatronen + koffie/thee en friandises.
Restleer, fournituren etc. zijn tegen gereduceerde prijzen aan te schaffen tijdens de workshop.

De workshop duurt 3,5 - 4 uur: max. 4 deelnemers per workshop

mei 27, 2019

Kosten:
€ 245,00 voor 5 dagdelen á 3 uur inclusief het gebruik van gereedschappen en machines, patroonkarton, lijm, garens, koffie/thee en friandises.
Excl. leer/ vegan leer en fournituren, aanschaf en kosten in overleg: je mag uiteraard zelf leer meenemen, we kunnen samen beoordelen om het geschikt is voor de tas die je zou willen maken.

Deze cursussen bestaan uit 5 maandagochtenden (A), óf maandagavonden (B)**, óf woensdagochtenden (C) , zie tijden hieronder, max. 4 deelnemers per cursus.
Je kunt het gehele jaar instromen om een korte cursus te volgen, deze worden doorlopend gegeven (m.u.v. de schoolvakanties).

Nancy shopper2

mei 27, 2019

Wanneer je voor een eigen project gebruik wilt maken van de naai- en schalmmachines, spindel en gereedschappen in het atelier, dan kan je een 10-urenkaart aanschaffen van 100 Euro, een 20-urenkaart van 180 Euro en een 40-urenkaart kost 300 Euro.
Een 'los' uur werken (zonder urenkaart) kost 15 Euro.

mei 27, 2019

Supercreatieve workshop voor junior designers vanaf 11-16 jaar (i.v.m. gebruik van gereedschap), elke week een andere creatie van (vegan) leer maken! Ook zeer geschikt voor een creatieve party (min. 4- max. 6 party animals)!

De workshop kan ook in de vorm van een korte cursus worden gedaan (5 x een workshop met een andere creatie).

kosten:
€ 22,50 voor de workshop incl. (vegan) leer, fournituren en overige materialen + limo/fris en wat lekkers.
€ 85,00 voor de korte cursus van 5 workshops incl. (vegan) leer, fournituren en overige materialen + limo/fris en wat lekkers. 

De workshop duurt 2 uur, max. 6 deelnemers per workshop.

mei 27, 2019